Met plezier gerealiseerde projecten

Een zeer dynamisch, flexibel en jong bedrijf met toch al 30 jaar ervaring in de sector helpt je graag om de vloer van jouw dromen te verwezenlijken.

Via de digitale strategie die we uitwerkten wil Parket Seye enerzijds online aanwezig zijn voor hun klanten. Maar ook samenwerkingen met huidige (en nieuwe) partners stimuleren.

TirZer, triatlonclub Diksmuide, vloeide voort uit het 'Start-to-triatlon' initiatief van Stad Diksmuide. Of je nu een beginner of doorwinterde atleet bent, iedereen is welkom.

Via de responsive website ontdek je alle info over trainingen en activiteiten. Je hebt ook de mogelijkheid om je in te schrijven via de website!

Advocaat Joachim Vanspeybrouck bouwt op jarenlange ervaring inzake familierecht, handelsrecht, straf- en verkeersrecht, huurgeschillen, algemeen burgerlijk recht en insolventierecht.

Dankzij de nieuwe responsive website vind je snel en makkelijk de juiste informatie en contactgegevens.

"Gij zijt nogal een Chareltje"

(•◡•) / Online shop voor baby's, kinderen en hun toekomst.

Op de webshop koop je de leukste baby- en kinderspullen via je tablet, smartphone of pc. Met een uitstekende service én de juiste online strategie loop je als klant nooit verloren bij Chareltje!

 

Er waren eens twee zussen... Zij blijven druk en vol overgave de leukste kinderschoentjes en accessoires uitzoeken, en wij bouwden hun webshop.

Een responsive webshop met een uitstekende back-office, zodat alle beheer vlot verloopt. De webshop straalt de huisstijl, normen en waarden van Prinses op de Maan volledig uit.

Het sprookje begint...

Jona-Fisc BVBA is een erkend boekhoudingskantoor. Vragen over boekhouding, fiscaliteit, btw of vennootschappen worden met het nodige enthousiasme snel beantwoord. Persoonlijk contact staat voorop!

De nieuwe website moet de vragen van de klanten anticiperen. Praktische meldingen, nieuwe wetgeving berichten en boekhoudkundige tips vormen de steunpilaren van de website.

Revistar is dé specialist in het kwalitatief hoogstaand reviseren van startmotoren, starters, alternatoren en dynamo's.

Met de huidige website wil Revistar online beter scoren. Via een website scan legden we de pijnpunten van de site bloot. Stap voor stap pakken we de puntjes aan en volgen we de evoluties op. Dit rapporteren we ook regelmatig.

Fietsen Catrysse is een vaste waarde in Diksmuide. De fietswinkel langs de Kaaskerkestraat deed al enkele keren uitbreidingswerken in de winkel en nu ook online. De nieuwe responsive website vertaalt wat de fietswinkel is: hip & trendy.

Ondertussen bouwden wij niet alleen aan de nieuwe website, maar ook aan de online strategie voor de komende jaren.

De kookblogs rijzen als paddenstoelen uit de grond. Het is een kwestie van je als kookblog te differentiëren. Keukentip.be gaat voor de heel menselijke aanpak. Als keukenleek voel je je niet te min en als ervaren kok krijg je hier soms wel eens je eureka momentje.

Met de hippe responsive website en doordachte zoekmachineoptimalisatie, pogen we een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Ook de social media strategie helpt hierbij. 

Hou je keukengerei in aanslag!

Kookforum is niet de zoveelste 'kookblog'. De missie en visie van Kookforum is groots. Met de volledig responsive en kleurrijke lay-out, raadpleeg je makkelijk de recepten, tips en weetjes. Ook als je al achter de potten staat! Door de grote concurrentie, werd de website opgebouwd aan de hand van een groot zoekwoordenonderzoek.