Vraag het aan...

Billie is een virtuele assistent(e) die je ontzorgt van de dagelijkse administratieve rompslomp.

Billie is hét aanspreekpunt voor je klanten omtrent facturen, betalingen, algemene vragen, enz.

Billie stelt zichzelf eerst voor aan je klanten, en vervolgens kloppen je klanten enkel nog bij Billie aan voor de administratie.

Beeld je eens in hoeveel tijd je wint dankzij Billie.

Waarom Billie?

Één aanspreekpunt

Stel je eens voor dat jij je niets meer hoeft aan te trekken van je dagelijkse administratie. Dat kan, met Billie. Leer Billie de kneepjes, et voila!

Alles centraal

Rondslingerende facturen, post-it blaadjes, smsjes, ... Op verschillende plaatsen hou je contact met je klant. Stop! Vanaf nu bewaart Billie alles op één overzichtelijke plaats.

Alles geautomatiseerd

Eens Billie weet hoe jouw bedrijf in elkaar zit, zorgt Billie ervoor dat alles smooth verloopt. Mails, reminders, ... Billie onthoudt het allemaal!

Maatwerk mogelijk

Heeft jouw bedrijf nood aan een oplossing op maat? Geen probleem! Billie leert heel graag bij. Daardoor past hij zich heel snel aan aan de noden van jouw bedrijf.

Billie Dashboard
+ 0
uren uitgespaard dit jaar
"Het idee van Billie kwam tot stand omdat ik het beu was tijd te verliezen met mijn administratie. Aangezien ik in veel zaken de digitale weg bewandel, leek het mij ook logisch om op een digitale manier mijn probleem op te lossen. Zo werd Billie geboren!"
Britt De Roy
Freelance Digital Marketeer

Personaliseer Billie

Past Billie wel in mijn bedrijf? Jazeker!

Het grote voordeel van een virtuele assistent(e) is dat je hem/haar volledig kan aanpassen. Hip, serieus, oud, jong, klassiek, modern, … Jij kiest!

Op die manier bied je je klanten een vlotte service, maar met dezelfde tone-of-voice.

Win tijd voor de zaken die je graag doet, en verleen een betere service aan je klanten. Dankzij je nieuwe virtuele assistent(e) Billie!

Heb je nog vragen? ⬇️

Invented, designed & developed by e-wijf.