Dagelijks werk

Website

Het succes van e-wijf. is gebaseerd op het succes van de klanten. We bouwen jouw succes op met behulp van de nieuwste technologie om jouw doelmarkt optimaal te identificeren, jouw website te ontwerpen voor gebruikerservaring en vervolgens jouw site voor zoekmachines te optimaliseren (SEO).

We maken van toevallige websitebezoekers loyale klanten. We gaan verder dan het maken van enkel een functionele website. Het gaat erom next-level, opvallende ontwerpen te creëren, die je publiek intrigeren en ze betrokken houden.

Jouw website moet zich van de concurrentie onderscheiden; en terwijl andere websiteontwerpbedrijven alleen kleuren, lettertypen en afbeeldingen op een sjabloon wijzigen, werkt e-wijf. samen om de verschillende sterke punten te laten zien van elk bedrijf waar we mee samenwerken.

Webshop

Eerste indrukken zijn de sleutel; en in deze tijd volgen bezoekers hun gevoel dat ze krijgen wanneer ze voor de eerste keer je webshop bezoeken.

Zie het als een eerste handdruk. Is jouw handdruk vet en aanwezig? Of zacht en gastvrij? Betrouwbaar of onzeker?

e-wijf. helpt je webshop een nieuwe of sterkere stem te creëren via aangepaste webshopontwerpen die bezoekers aanspreken, overtuigen en uiteindelijk leiden tot hogere conversiepercentages.

Sociale Media

Vergroot en perfectioneer jouw online zichtbaarheid met geloofwaardige reputatiemonitoring en digitale marketingondersteuning.

e-wijf. biedt diensten voor het maken van inhoud voor e-mailmarketing en nieuwsbrieven, blogs, campagnes voor sociale media-advertenties en ander digitaal public relations-materiaal.

Loyale klanten omzetten in merkambassadeurs door inhoud te maken die ze NIET niet kunnen delen, daar draait het om.

Varia

In tegenstelling tot standaardproducten die je kan vinden, creëert e-wijf. ook ontwikkelingsoplossingen op maat, uniek en speciaal gemaakt voor jouw behoeften.

We dompelen ons onder in de details van jouw project, leren jouw behoeften kennen en gebruiken onze ervaring om het product te leveren waardoor jouw concurrenten schipbreuk zullen lijden.