e·wijf.

Een unieke geboortewebsite

geboortewebsite

Voordelen van een geboortewebsite

Hip & handig

Met een geboortewebsite ga je mee met je tijd. Je kan er ook alles kwijt. Van de standaard info over gewicht, lengte en uur tot foto’s en het hele bevallingsverhaal. Dat beslis je volledig zelf!

 

Geboortelijst & afspraken

In slechts één klik vinden mensen je geboortelijst én alle info over de babyborrel. Een afspraak maken? Dat verloopt allemaal online, zodat jij je volledig op je pasgeborene kan focussen.

 

Meegroeien

Je kan er ook voor kiezen om de geboortewebsite te laten meegroeien met je kindje. Foto’s van de babyborrel, eerste verjaardag, een online dagboek of babyboek, … Alles is mogelijk!

Voor mama's & papa's

Bij een geboorte komt heel wat kijken: geboortelijstje aanleggen, babykamer inrichten, ziekenhuisbezoeken, doopsuikers én geboortekaartje.

Waarom zou je er nog een geboortewebsite bijnemen?

Voor familie & vrienden​

Eindelijk krijg je dan dat verlossende bericht: “Onze kleine spruit is geboren!”

Daarna is het vol spanning afwachten naar de eerste foto’s en het geboortekaartje. Maar hoe fijn is het niet als dat in hetzelfde berichtje kan?

Veelgestelde vragen over een geboortewebsite

Een basis geboortewebsite kost €50 (excl. btw) per maand. Hierin zit dan de opmaak, link naar geboortelijstje, plaats om 2 foto’s te zetten + tekst en mogelijkheid voor vrienden en familie om een berichtje te sturen.

Je kiest zelf hoe lang je de geboortewebsite actief wil houden (min. 3 maanden).

Eerst en vooral heb je de mogelijkheid om zo goed als direct alle info snel bij vrienden en familie te krijgen. Daarnaast kan je ook enkele leuke extra’s toevoegen aan de site, zoals een kalender om afspraken te plannen, een link naar je geboortelijstje, de mogelijkheid om felicitatieberichtjes achter te laten, foto’s te delen, … Alles kan!

Helaas duurt het nog steeds een paar dagen vooraleer geboortekaartjes gedrukt, verstuurd en ontvangen worden. Dankzij een geboortewebsite kan je alle info die op het geboortekaartje staat al snel delen met iedereen.

Ook is je geboortelijstje met één klik snel te bereiken!

Scroll naar boven